måndag 8 december 2008

You're out there right now





I fredags drog jag Natalia och Camilla till Metro en stund men bestämde oss för att göra ett försök ändå att ta oss in på layer cake där J-son skulle ha sitt releaseparty. Eftersom det var 25-årsgräns och vi inte hade några pengar på oss heller kändes det ganska dumt haha men det gick bra :-)
Vi kom in och vi hade riktigt kul. Vi dansade hela kvällen och i slutet spelades massa gamla låtar typ I wanna dance with somebody och Madonnas express yourself. Det var riktigt kul att dansa till det och bara fåna sig och släppa loss. Att bara gå ut och dansa loss hela kvällen..det är det jag älskar!

Vi snackade med en vakt därifrån och såg till att vara välkomna dit dagen därpå med :-) Så det blev två lyckade kvällar med mina vänner. Däremot hände saker efter det, ganska mkt efter det. Inte så positivt men saker måste gås igenom som sagt I have to look at it for what is. Är helt slut har inte sovit nått på hela helgen typ. Helgen kändes som ett helt lov så mycket som hände och jag gjorde bokstavligt saker hela tiden, hela tiden nått på gång antingen positivt eller negativt men hela tiden något.

Inga kommentarer: