fredag 3 oktober 2008

Champion without Companion

U can play brand new to allt the chicks out there but I know what u are, what u are baby ;-)

Det är svårt att öppna sina dörrar när man inte vet vad man öppnar för. Du får mig att känna mig som Titantic, always going down.

Det gör ont när man ger någon man gillar allt man har att ge och den skiter i dig. Att inte vara tillräcklig för någon är inte roligt.Att ogilla en person för hur den behandlat dig är en sak men att hata den för hur den fått dig att behandla dig själv är en annan sak. Det är vad jag kallar nothing but a womaizer. Någon som steg för steg tänjer på dina gränser even though you're not that kind of girl, tills du lever i hans kind of world.

You say I'm crazy, I've got that your crazy.
Det är aldrig du och han, det är han och leken. Du vet det men är ändå pjäsen i spelet. Det är inte förns fia med knuff spelet är slut och du är helt utkasatad ur spelet som du tar in det. Så länge du har en liten fot i spelet är det okej, men när du är helt ute ur spelet då kommer förlorar känslorna.

Men den som har tur i spel har otur i kärlek. Så en womanizer might be in the game. You've got the swagger of a champion men too bad for u, You just can't find the right companion. Once u have won too many,it makes it hard it could be easy. But that's just who u are, who u are baby.

Inga kommentarer: