söndag 5 oktober 2008

Killtidningar should include this!

Í tidningen Cosmopolitan stod det att de flesta killar gillar en girl-nextdoor tjej. De vill att man ska va så enkel som möjligt för det attraherar de mest. Vad hände med alla sexiga kostymer, med att klä ut sig så man känner sig skit sexig. De flesta killar vill hellre se tjejen ikädd i endast en enkel t-shirt. Such a dissapointment!

Och whats up med killar och mjukisar? Visst det är smidigt och enkelt att ta av men de är ju hur osexigt som helt. En snygg Outfit and some nice shoes är så mkt mer nice.Varför ska man alltid ha de lätt för sig? Ni killar fattar inte riktigt det där, själva spänningen byggs ju upp utav att det ska ta lite tid att få av det, man ska få visa sig i det innan allt bara dras av.

Det värsta som finns är när man verkligen klär upp sig i något man tycker är sexigt och snyggt så vill killen att man skulle haft på sig mjukis och något mer simpelt istället för att der är svårt att ta av.

En tjej kan bära finaste underkläderna men killen ser de inte ens, han väntar bara på att få ta av det. Hur osexigt som helst. Om ni killar vill ha komplimanger och höra att ni e så bra ,ska ni veta att vi tjejer gillar att klä upp oss! Vi gillar att man lägger märke till våra matchande nya underkläder.
Som Carlos sa till Gabbie i Desperate Housewives. "Why do u keep buying those outfits they are gonna get off anyway" Jag tror Gabie Svara för de flesta av oss tjejer när hon sa "Because it makes you feel sexy".

Inga kommentarer: