lördag 18 oktober 2008

Ilegal to deceive an open heart

Jag har följt min kompis kärleksproblem och kärlekshistora i över två år nu. Två år som har gått åt en kille som inte känner sig redo. Then the impossible happened, han skaffade flickvän och nej den tjejen var inte min vän. Det var en tjej han träffat i högst några månader. Hur kan man älska någon bara sådär och inte älska någon man haft en sorts relation till i över två år?
Visst är det inte bara att älska någon som skapar ett förhållande oftast är det tid och omständigheter som spelar roll också. Men under två år har man väl fått tid rum och chans till rätta omständigheter? Och sånna killar vet itne ens meningen av ordet förlåt.
Why is he so far away when she is still so close?
Det var sagt redan från börjat att relationen byggde på en grej och inte skulle utvecklas till ett förhållande. Ja, man kan säga det, sätta upp regler. Men ens hjärta kan inte följa regler, inte ens regler man själv satt upp. Så än en gång hur kan man inte älska någon man haft en sorts relation till så länge? Hur kan man inte älska någon när man ser att den bryr sig? Hur kan man fortsätta träffa den, attraheras av den och umgås med den men inte älska den?
Visst han var inte redo och nu är han det. All tid, alla känslor alla bekymmer, all kärlek min vän spillt på en kille och inte ens ett ord är sagt nu. Det är inte första inte heller sista gången jag får höra och delvis känna sånt här själv också. But you're just a boy and u don't care how it hurts, to loose the one u wanted cuz he has taken u forgranted. Så I'm starting to beleive it should be ilegal to deceive a womans heart, an open heart.

Inga kommentarer: